Blog

 • Bereikbaarheid zelfmoordpreventielijn 113

  In de media is onlangs aandacht besteed aan de bereikbaarheid van de zelfmoordpreventielijn, 113. Aanleiding was de miscommunicatie over het nummer 113, het nummer 113 blijkt niet telefonisch bereikbaar. Men ging ervan uit dat het nummer 113 je in contact zou brengen met de Stichting voor zelfmoordpreventie maar die heeft als telefoonnummer 0900-0113. Beleasy heeft om die reden als een van de eersten een meldtekst op haar telefonieplatform geplaatst, dat men hoort als het nummer 113 wordt gebeld, met de verwijzing naar het juiste nummer 0900-0113. We zijn blij dat we zo snel een oplossing konden bieden zodat hulpbehoevende klanten in moeilijke situaties de juiste steun en hulp weten te vinden.

  Lees meer
 • Een telefoongesprek opnemen, mag dat zomaar?

  Vraag je een servicenummer aan bij Beleasy, dan ontvang je hierbij een groot aantal diensten, zodat je geen telefooncentrale meer nodig hebt. Een veelgebruikte dienst is het opnemen van telefoongesprekken. Waarom zou je als bedrijf een telefoongesprek opnemen? Daar zijn verschillende goede redenen voor.

  Lees meer
 • Wie gebruikt er nog carrier pre select? Er is een beter alternatief!

  Eerder schreven we al dat telecom snel aan het veranderen is. Naar verwachting verdwijnt bellen via ISDN op korte termijn en ook 06760-inbelnummers verdwijnen. Maak je gebruik van carrier select en carrier pre select? Dan is er gelukkig een prima alternatief.

  Lees meer
 • Zo kies je het beste naamnummer

  Een naamnummer is een telefoonnummer waarbij je de cijfers van een telefoonnummer weergeeft als letters, waardoor er een woord ontstaat. Hierdoor is het nummer veel eenvoudiger te onthouden. Veel grote bedrijven maken inmiddels gebruik van naambellen, maar ook voor kleinere bedrijven zijn naamnummers gewoon te registreren. Waar liggen voor jou de kansen en hoe stel je het beste naamnummer samen?

  Lees meer
 • Triathlon Almere

  Almere is natuurlijk de thuishaven van Beleasy. Maar wist je dat Almere ook het toneel is van de op één na oudste triathlon van de wereld? Op 12 september is het weer zover. Dan vindt de ‘Challenge Almere-Amsterdam’ plaats: een triathlon van internationale bekendheid. En natuurlijk doet Beleasy mee!

  Lees meer
Contact