Het voordeel van een 085-bedrijfsnummer voor startende ondernemersRSS

Het voordeel van een 085-bedrijfsnummer voor startende ondernemers

Als je start als zelfstandig ondernemer komt er veel op je af. Een kvk-inschrijving regelen, een website laten maken en… je telefonische bereikbaarheid inrichten. Je realiseert het je misschien niet, maar de telefoon is nog altijd het eenvoudigste en meest gebruikte middel voor het opvragen van informatie. Een bedrijfsnummer helpt jou als startend ondernemer om optimaal bereikbaar te zijn.

De telefoon is nog altijd het eenvoudigste en meest gebruikte middel voor het opvragen van informatie.

Met duizenden concurrenten is telefonische bereikbaarheid belangrijker dan ooit

Nederland telde eind 2014 ruim 809.000 ZZP’ers. Ook dit jaar weer starten er 120.000 nieuwe zelfstandig ondernemers. Daar zitten een hoop concurrenten tussen! Zoals ik al aangaf is de telefoon bij uitstek de manier waarop echt geïnteresseerden contact met je opnemen. Niets is zo eenvoudig als telefoneren en de beller krijgt meteen antwoord, in tegenstelling tot bijvoorbeeld e-mail.

Daarom is het belangrijk dat jij goed bereikbaar bent en ook telefonisch professioneel overkomt. Al ziet je website er nog zo gelikt uit, als jij de telefoon niet beantwoordt gaat die order alsnog naar je concurrent. Als zelfstandige moet je dus alles uit de kast halen om goed voor de dag te komen.

5 voordelen van een bedrijfsnummer

 • Een bedrijfsnummer zorgt voor een professionele uitstraling
  In tegenstelling tot een mobiel of een lokaal telefoonnummer geeft een bedrijfsnummer je bedrijf net even wat meer uitstraling. Welk nummer uit een bedrijvengids zou jij bellen, 06-87358534 of 085-0250025?
 • Een bedrijfsnummer heeft een nationale uitstraling
  Als je diensten landelijk aanbiedt, geeft een telefoonnummer met een netnummer een verkeerde indruk. Een bedrijfsnummer kent geen lokaal netnummer waardoor het meteen duidelijk is dat je diensten aanbiedt door heel Nederland.
 • Gangbaar beltarief
  Het laatste wat je wilt is potentiële klanten afschrikken met een duur telefoonnummer. In tegenstelling tot veel 0900 servicenummers, betalen je klanten geen extra kosten als zij je bellen op een 085-bedrijfsnummer.
 • Overal telefonisch bereikbaar
  Een gesprek naar een bedrijfsnummer kun je ontvangen op een mobiele en vaste telefoon of op een door ons geleverd VoIP telefoontoestel. Jij bepaalt zelf waar je het gesprek wilt ontvangen.
 • Binnen 24 uur klaar voor gebruik
Juist voor mensen die onregelmatig bereikbaar zijn, biedt een bedrijfsnummer grote voordelen.

Slimme functies voorkomen dat je een gesprek mist

Als ZZP’er weet je dat het hard werken is om aan nieuwe klanten te komen. Daarom wil je bereikbaar zijn als iemand je nodig heeft. Als zelfstandige kun je echter niet de hele dag bij de telefoon zitten. Je hebt een bedrijf te runnen! Je vergadert met klanten, bent vaak zelf telefonisch in gesprek en soms heb je gewoon even geen tijd om de telefoon aan te nemen. Juist voor mensen die onregelmatig bereikbaar zijn, biedt een bedrijfsnummer grote voordelen.

Ik geef je een overzicht van de belangrijkste telefoonfuncties, speciaal voor startende bedrijven:

 • Professionele welkomsttekst

  Een goede, duidelijke welkomsttekst staat professioneel en de beller weet meteen dat hij aan het juiste adres is.
 • Uitwijken bij geen gehoor

  Ben je niet in staat een gesprek te beantwoorden? Dan schakelen wij het gesprek automatisch door naar één of meerdere andere nummers, bijvoorbeeld het telefoonnummer van een partner.
 • Openingstijden

  Vooraf kun je de openingstijden van je bedrijf instellen. Buiten de openingstijden horen bellers van je bedrijfsnummer een boodschap of worden ze doorverbonden naar de prive mobiel.
 • Voicemail naar e-mail

  In het uiterste geval kan een beller een voicemailbericht inspreken. Je ontvangt dit bericht per e-mail. Hierdoor kun je meteen terugbellen en het bericht archiveren.
 • Gespreksopname

  Soms is het handig om telefonische afspraken vast te leggen. Met gespreksopname heb je altijd een opname van het gevoerde gesprek.
 • Call me now

  Met een ‘call me now’-knop op je website neem je alle drempels weg om contact met je op te nemen. De bezoeker laat zijn nummer op de site achter, waarna wij een gesprek opzetten tussen jou en de websitebezoeker.

Je ziet dat een 085 bedrijfsnummer veel voordelen biedt voor jouw bedrijf. Het verbetert je bereikbaarheid en je uitstraling waardoor jij meer orders binnenhaalt. Een 085-nummer is vaak al binnen 24 uur actief. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Je kunt mij telefonisch bereiken of via de chat. Ik help je graag verder.

Deze maand geen aansluitkosten!

Met een bedrijfsnummer mis je nooit meer een gesprek en ben je optimaal bereikbaar. Deze maand zonder aansluitkosten en binnen 24 uur live! Bekijk onze direct beschikbare 085-nummers.

Contact