Verhuis nu je gratis servicenummer en profiteer!

0800 servicenummerpakket

0800 nummer verhuizen

Bij ons geen aansluit- kosten! 0800 servicenummerpakket

Meer over gratis servicenummers verhuizen

Een gratis servicenummer verhuizen. Waar moet je op letten?

Een gratis servicenummer is bij iedere aanbieder hetzelfde. Waar het om gaat is de service en de aanvullende diensten. Daar zitten de grote verschillen. Waar moet je op moet letten bij het verhuizen van jouw gratis servicenummer?

De 5 belangrijkste valkuilen bij de verhuizing van een servicenummer

Een gratis servicenummer is jouw eigendom. Daarom kun je het nummer op ieder moment verhuizen naar een andere aanbieder. Let bij een verhuizing op de volgende punten:

 • Iedere telecomprovider heeft zijn eigen prijsstelling en aanvullende diensten. Bij de ene registreer je alleen een nummer, bij de ander krijg je een pakket diensten er bij. Kijk wat voor jou het voordeligste is.
 • Een verhuizing van een gratis servicenummer is een ingewikkeld proces. Zorg dat je in zee gaat met een betrouwbare telecomprovider die alles voor jou regelt. Een verhuizing duurt in de regel 14 dagen.
 • Het komt voor dat een telefoonnummer uren of zelfs dagen onbereikbaar is tijdens een verhuizing. Een telecomprovider die zijn zaken op orde heeft, verhuist een servicenummer zonder onderbreking.
 • Het klinkt misschien vreemd, maar er zijn nog steeds telecomleveranciers die jouw servicenummer registreren op hun eigen naam. Met alle gevolgen van dien als je het servicenummer wilt verhuizen.
 • Sommige partijen rekenen een laag maandbedrag maar rekenen hoge gesprekstarieven. Een gratis servicenummer genereert veel telefoonverkeer waardoor dit erg nadelig is. Kijk dus niet alleen naar de verhuiskosten, maar ook naar de gesprekstarieven, registratiekosten, administratiekosten en andere kosten.

Waarom jouw gratis servicenummer verhuizen naar Beleasy?

Wij geloven in een langdurige relatie. Dat bereiken wij alleen als wij eerlijk tegen jou zijn. Wij doen niet aan verborgen kosten, maar zijn wij open en transparant in wat wij bieden en wat dat jou kost.

 • Je ontvang bij een gratis servicenummer een uitgebreid pakket diensten, afgestemd op jouw wensen. Zo kun je gesprekken routeren op basis van netnummer en postcode of gespreksopname activeren voor telefonische verkoop.
 • Een verhuizing van een gratis servicenummer is een ingewikkeld proces. Wij nemen werk en zorgen uit handen en regelen alles voor je. Binnen 7 tot 10 werkdagen is de verhuizing voltooid en staat het telefoonnummer op jouw naam. Zonder onderbreking!
 • Wij willen een relatie met jou opbouwen op basis van vertrouwen. Verborgen kosten horen daar niet bij. Wij kennen geen verhuiskosten en administratiekosten. Kortom je krijgt van ons veel functionaliteit voor een zeer concurrerende prijs.

Verhuis jouw servicenummer online

Met onze verhuis tool is de verhuizing van jouw gratis servicenummer in slechts enkele eenvoudige stappen geregeld. Dat kan helemaal online. Maar wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je eerst jouw situatie wilt doorspreken. Dat is geen probleem. Je kunt ons altijd telefonisch bereiken of via de chat.

Wat zijn de voordelen van een gratis servicenummer verhuizen naar Beleasy ?

 1. Professionele en landelijke uitstraling.
 2. Geen kosten voor de beller, dus zeer laagdrempelig.
 3. Keuze uit talloze mooie, direct beschikbare nummers en naamnummers.
 4. Snelle registratie op naam en ingebruikname.
 5. Aanvullende diensten zorgen voor efficiënte afhandeling van gesprekken en zorgt dat je nooit meer een gesprek mist. 
 6. Voordelige gesprekstarieven, waaronder een lage toeslag voor gesprekken vanaf mobiel van € 0,15 pm.
0800 servicenummerpakket

Je wordt nu naar de Beleasy.nl winkel geleid

Contact