Verhuis nu je servicenummer en profiteer!

Servicenummerpakketten
 • Bij ons geen aansluitkosten!
 • Bereikbaar tijdens verhuizing
 • Lage gesprekskosten

Nummer verhuizen

Verhuis nummer
Bij ons geen aansluit- kosten! Servicenummerpakketten

Meer over servicenummers verhuizen

Een servicenummer verhuizen? Waar moet je op letten?

Een telefoonnummer is jouw eigendom. Ben je ontevreden over je telecomprovider? Dan kun je eenvoudig je servicenummer verhuizen naar een andere provider. Dit heet porteren. Zorg er echter voor dat je in zee gaat met een betrouwbare provider. Dat voorkomt veel narigheid achteraf.

Zorgeloze verhuizing van jouw servicenummer

Een verhuizing van een servicenummer is een ingewikkeld proces. Beleasy maakt het je gemakkelijk. Dat doen we door jou alle zorgen en werkzaamheden uit handen te nemen. Je hebt maar een aanspreekpunt: dat zijn wij. Wij regelen voor jou alle zaken met je huidige telecomprovider, de ACM (voorheen de OPTA) en alle andere organisaties.

Waar moet je op letten bij de verhuizing van een servicenummer?

Er zijn 5 belangrijke punten waarop je moet letten bij het verhuizen van je telefoonnummer. Wij vinden deze punten zo belangrijk dat wij deze onze speerpunten hebben gemaakt.

 1. Prijs/kwaliteit-verhouding
  Een telefoonnummer is overal hetzelfde. Waar het om gaat zijn de extra’s. Bij Beleasy krijg je bij je telefoonnummer veel extra  functionaliteit tegen een zeer concurrerende prijs. Je bent hierdoor optimaal bereikbaar. Alle kosten melden wij je duidelijk, vooraf. Verborgen kosten vinden wij geen goede start van een langdurige klantenrelatie. Heb je een betaald servicenummer? Dan ontvang je van ons een hoge vergoeding, op een vast tijdstip in de maand.
 2. Bereikbaar tijdens de verhuizing
  Jouw telefoonnummer is het belangrijkste onderdeel in het contact met je klant. Daarom zetten wij alles op alles een verhuizing zo snel mogelijk te laten verlopen. De verhuizing van een servicenummer duurt daarom slechts 7 tot 10 werkdagen. Na de aanvraag van de verhuizing treffen wij meteen de nodige voorbereidingen. Zodra wij het nummer kunnen porteren, zetten wij het meteen over. Hierdoor blijf je ook tijdens de verhuizing continu bereikbaar.
 3. Registratie op jouw naam
  Een servicenummer wordt geregistreerd op jouw naam en is dus jouw eigendom. Daarvan krijg je een onomstotelijk bewijs. Dit klinkt logisch maar is helaas niet zo. Soms moet je achteraf hoge bedragen betalen om alsnog je eigen servicenummer in bezit te krijgen. Wij vinden dat dit niet past binnen een samenwerkingsverband, gebaseerd op vertrouwen.
 4. Direct, persoonlijk contact
  Natuurlijk kun je de verhuizing bij ons helemaal online regelen. Maar wij begrijpen ook dat dit niet jouw dagelijks werk is. Heb je vragen of wil je liever jouw persoonlijke situatie eerst met ons doorspreken? Dat begrijpen we heel goed. We zijn er voor je, telefonisch, per e-mail of per chat. Laat ons weten hoe wij je kunnen helpen bij je verhuizing.
 5. Snelle uitbetaling 0900 servicenummers
  Wij willen graag dat je onze rekening op tijd betaalt. Daarom kun je van ons hetzelfde verwachten. Heb je een betaald 0900 servicenummer? Dan garanderen wij een snelle uitbetaling op de 25e van iedere maand. Dat klinkt logisch. Helaas proberen sommige telecomproviders de uitbetaling te rekken, zodat jij lang op je geld moet wachten. Van ons krijg je waar je recht op hebt. Zonder gezeur.

Verhuis nu je servicenummer en start met besparen

Met onze verhuis tool is de verhuizing van jouw servicenummer in slechts enkele eenvoudige stappen geregeld.

Servicenummerpakketten

Je wordt nu naar de Beleasy.nl winkel geleid

Contact