Easy een servicenummer regelen

Servicenummer aanvragen

Wil je een mooi telefoonnummer wat iedereen direct onthoudt? Een voor de beller gratis 0800 nummer, een betaald 0900 nummer, een 085 of 088 bedrijfsnummer of juist een makkelijk geografisch-nummer van je eigen regio? Maak een keuze uit onze verzameling mooie telefoonnummers. Als je écht haast hebt, bestel dan een direct beschikbaar servicenummer. Of creëer je unieke naamnummer. Bij de grote providers duurt zo'n aanvraag weken tot maanden. Beleasy regelt het vaak al binnen 24 uur! Bovendien profiteer je bij Beleasy van super voordelige tarieven en heel veel toepassingen om je bereikbaarheid te vergroten. Wil je meer? Dan combineer je de inzet van je Servicenummer eenvoudig met VoIP Telefonie. Je belt dan ook met ons op basis van de voordelige tarieven en gebruikt al onze faciliteiten.

Easy binnen 24 uur bereikbaar zijn?

De snelste manier om aan de slag te gaan is met een direct beschikbaar servicenummer. Wij hebben een complete lijst, kant-en-klaar gereserveerd en direct te gebruiken. Maak je keuze uit deze direct beschikbare nummers en wij zorgen dat je binnen 24 uur bereikbaar bent. 

Easy een mooi telefoonnummer

Een mooi telefoonnummer is een nummer wat je makkelijk onthoudt. Iets met veel herhalingen of een logische opeenvolging van getallen. Als je een nieuwe telefoonaansluiting regelt bij een grote provider als KPN of UPC, krijg je automatisch een nummer. Daar moet je het dan mee doen. Bij Beleasy hebben we toegang tot de lijsten met vrije nummers. Onze slimme computer zoekt daar de 'mooie' nummers uit en biedt die op deze website aan. Maak zelf een keuze uit onze mooie nummers, dan gaan wij het voor je regelen. Tussen jouw bestelling en het activeren van je lijn zit maximaal vier weken. Houdt er wel rekening mee dat we gegevens van je nodig hebben om je te helpen bij het aanvragen van het nummer bij de ACM. Met de zogenaamde ACM beschikking is het nummer definitief van jou!

Easy een 0800 nummer aanvragen

Wil je dat mensen je kosteloos kunnen bellen? Maak dan de drempel voor (toekomstige) klanten zo laag mogelijk d.m.v. een 0800 nummer. Je kunt dit nummer op je website zetten of gebruiken in je reclame uitingen. Uit onderzoek blijkt dat een gratis 0800-nummer het aantal telefoontjes flink kan doen stijgen. Haast? Sla toe en maak je keuze uit onze voorraad direct beschikbare 0800 nummers. Met deze nummers ben je gegarandeerd binnen 24 uur live! Wil je perse een mooi nummer? Kijk dan in onze lijst met mooie 0800 nummers. Wij zorgen dan dat je zo snel mogelijk bereikbaar bent. Natuurlijk profiteer je bij ons altijd van de voordelige gesprekskosten en de lage toeslag voor gesprekken vanaf mobiel van 15 ct/min.

Easy een 0900 nummer aanvragen

De 0900 nummers zijn gereserveerd voor serieuze informatiediensten, waarop je kunt kiezen uit meerdere tarieven die de beller betaalt. Ook in deze categorie hebben we zowel direct beschikbare 0900 nummers (binnen 24 uur live!) als door ons geselecteerde mooie 0900 nummers. Maak een keuze en we sluiten je zo snel mogelijk aan.

Easy een 0906 nummer of 0909 nummer aanvragen

Heb je een belbedrijf dat tegen betaling telefonische diensten levert? Bijvoorbeeld in de astrologie, paragnostiek of de meer erotische entertainment hoek? Dan heb je een 0906 nummer (erotiek) of een 0909 nummer (entertainment) nodig. Natuurlijk boek je meer succes met een makkelijk, mooi nummer. Wil je 'gisteren' online, kies dan een direct beschikbaar 0909 nummer of een klant-en-klaar 0906-nummer. Wij zorgen er dan voor dat je razendsnel aan de slag kunt. Heb je iets meer tijd? Kies dan een mooi 0909 nummer of een mooi 0906 nummer.

Easy een 085 nummer aanvragen

Het 085 nummer is net als een 088-bedrijfsnummer een nummer zonder geografische aanduiding, speciaal voor bedrijven die niet 'lokaal' willen overkomen. Je kunt zo'n nummer prima inzetten als servicenummer. Je profiteert dan van dezelfde voordelen als bij 0800/0900 nummers: een landelijke uitstraling en veel slimme toepassingen voor het organiseren van je bereikbaarheid.

Het verschil tussen een 088-bedrijfsnummer en een 085 nummer, is dat je een 085 nummer direct bij ons per individueel nummer kan bestellen. Wij hebben deze nummers al voor je op de plank liggen.

Bellen naar een 085 nummer kost hetzelfde als bellen naar een gewoon vast nummer.

Easy een 088 bedrijfsnummer aanvragen

Het 088 bedrijfsnummer is een nummer zonder geografische aanduiding, speciaal voor bedrijven die niet 'lokaal' willen overkomen. Je kunt zo'n bedrijfsnummer prima inzetten als servicenummer. Je profiteert dan van dezelfde voordelen als bij 0800/0900 nummers: een landelijke uitstraling en veel slimme toepassingen voor het organiseren van je bereikbaarheid.

Bellen naar een 088-bedrijfsnummer kost hetzelfde als bellen naar een gewoon vast nummer. Als je een 088-bedrijfsnummer wilt bestellen, moet dat worden aangevraagd bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Je kunt kiezen uit blokken van 100, 1.000, of 10.000 nummers, maar je hoeft al die nummers natuurlijk niet te gebruiken. Je kiest de nummers die je nodig hebt en de rest hou je gewoon op voorraad.

Bestellen kan via onze 088-nummerselectie. Jij kiest een mooi 088 nummer, wij helpen je met de aanvraag en zorgen dat je snel goed bereikbaar bent.

Overigens kan Beleasy je ook heel goed helpen als je wilt overstappen op VoiP Telefonie

Easy een regionaal geo-nummer

Ook als je heel gewoon een telefoonaansluiting in je eigen stad wilt, kan Beleasy je helpen een mooi nummer te vinden. Bovendien zorgen we ervoor dat je binnen een paar dagen actief bent. Al dan niet met een 'blok' gereserveerde nummers voor verschillende telefoons, net als hierboven. Ons moederbedrijf regelt dit al jaren voor diverse grote bedrijven en instellingen, zoals ziekenhuizen en banken. Gebruik onze zoekmachine voor een overzicht van de beschikbare geo-nummers in jouw vestigingsplaats. Kies zelf een mooi nummer uit en wij zorgen dat je snel actief bent via je huidige installatie, of wellicht met inzet van VoIP Telefonie?

Easy online een naamnummer

Het makkelijkst te onthouden nummer is het naamnummer, waarbij je op de telefoontoetsen het woord invult dat overeenkomt met het nummer. (0800-BELPIZZA). Met onze speciale naamnummer zoekmachine kun je een naamnummer samenstellen dat aansluit bij jouw activiteit of bedrijfsnaam.

Waarom servicenummers regelen via Beleasy?

Beleasy is de bestelsite van Massxess, dé specialist in telefonische bereikbaarheid, servicenummers en VoIP Telefonie. Met Beleasy willen we bestellen, installatie en gebruik van servicenummers en VoIP Telefonie zo makkelijk mogelijk maken. Lees hier meer over Beleasy.

Contact