Over het VoIP Telefonie pakket

Medewerker Beleasy

Met het goedkope VoIP-pakket van Beleasy heb je voor een laag bedrag per gebruiker per maand beschikking over de hieronder beschreven uitgebreide functies. Welbeschouwd heb je hiermee een complete telefooncentrale in huis. En in de cloud, dus vanaf elke plek te bedienen.

Dit is standaard bij elk pakket: 

  • Geen aansluitkosten
  • Online shop, beheer en rapportages
  • 10 standaard opties
  • Voordelige gesprekskosten

VoIP pakket

Standaard met 10 opties
6,95 per toestel p/m
Voicemail Hiermee bied je bellers de mogelijkheid een bericht achter te laten. Je kunt de ingesproken berichten afluisteren via de telefoon of laten doormailen naar degene voor wie ze bedoeld zijn.
Overnemen gesprekken Belt iemand naar het toestel van een collega die niet beschikbaar is? Toets *42 om het gesprek naar je toe te halen en zelf op te nemen.
Hold & Mute Tijdens een gesprek kun je met ‘mute’ je microfoon uitzetten zodat de beller je tijdelijk niet hoort. Voor wat langere pauzes kun je 'hold' gebruiken. De beller krijgt dan een wachtmuziekje.
Transfer van gesprekken De transfer-optie is er om eenvoudig gesprekken door te verbinden naar collega’s. Je krijgt van ons sowieso 2 lijnen. Je zet dan de beller eenvoudig op de 2e lijn en introduceert de beller bij je collega.
Do Not Disturb Met Do Not Disturb kun je aangeven dat je niet bereikbaar bent. De beller krijgt dan de melding dat jouw toestel niet beschikbaar is.
Parallel alerting Met GroupRing komt een telefoongesprek binnen op meerdere toestellen (maximaal 10) tegelijk. Wie het eerst opneemt, heeft het gesprek.
Voice2email Laat achtergelaten berichten op je antwoordapparaat automatisch versturen naar je e-mailadres. Als je op de link in de mail klikt, krijg je het bericht te horen.
Doorschakelen Als je toestel om een of andere reden niet bereikbaar is, kun je nieuwe bellers automatisch laten doorschakelen. Bijvoorbeeld naar de centrale, een collega of een extern nummer.
Kiezen van uitgaande identiteit Met deze optie bepaal je zelf welk telefoonnummer de beller te zien krijgt. Zo kun je dus vanuit één positie of toestel meerdere bedrijven of afdelingen vertegenwoordigen.
Virtueel Vergaderen Bij Beleasy kun je heel gemakkelijk conference calls organiseren. Tegen een gereduceerd tarief, maar wel met de beste kwaliteit. Plan je vergadering in via het speciale 0900-1950 nummer (8 cent per minuut, incl. BTW).
Direct bestellen
Contact